Η φιλοσοφία μας


Λίγα λόγια για τη Φιλοσοφία μας, που ελπίζουμε να αντικατοπτρίζουν την επιθυμία σας για μια αξέχαστη διαμονή.

Ethrion Φιλοσοφία icon


ο slogan μας Inspiring, Relaxing, Atmospheric αντιπροσωπεύει ακριβώς και τη φιλοσοφία της επιχείρησής μας.

Το ξενοδοχείο ETHRION στηρίζει τον τουρισμό, με σεβασμό στον επισκέπτη του φροντίζοντας να κάνει τη διαμονή του μία ευχάριστη κι αξέχαστη εμπειρία. Μία εμπειρία που θα του προκαλέσει έντονα την επιθυμία να επιστρέψει σύντομα στο νησί της Σύρου!

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο τρίπτυχο ποιότητα- φιλικό περιβάλλον- διαχρονική φήμη.

Μας ενδιαφέρει ο τουρίστας, local ή μη, να περάσει όμορφα, να χαλαρώσει και να κάνει την ετήσια ανασυγκρότησή του εδώ, στο ETHRION. Να εμπνευστεί για τα νέα σχέδια, να ερωτευτεί ξανά και να ξεχάσει τα όποια προβλήματα σπαταλούν την ενέργειά του.

Η Σύρος άλλωστε αποτελεί έναν τέτοιο τόπο, θετικής αύρας κι έμπνευσης. Γι’ αυτό ενδείκνυται τόσο για ζευγάρια ή παρέες, όσο και για επαγγελματικά ταξίδια και team building δραστηριότητες.

Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η οικολογική πλευρά του ETHRION. Χαρακτηρίζει την καθημερινότητά μας όχι μόνο ως επιχειρηματίες αλλά ως άνθρωποι. Μας αρέσει η eco- friendly φιλοσοφία. Έτσι φροντίζουμε να κάνουμε πράξη αυτές τις οικολογικές ευαισθησίες μέσα από μία ανάλογη πολιτική και προσφορά υπηρεσιών.

Call Now Button

We guarantee you that the prices you will find in our website are the LOWEST that can be found on the internet. Thank you for booking directly with us!